Uutisia arkistosta

30.7.2021 Hoi!

Hiljasta on ollut ja kaikki tietää siihen varmasti syyn. 2020 saatiin muutamia pikkukisoja erinäisissä lajeissa lopunviimeksi laskettua kunnes talvi ja kevät 2021 peruttiin taas kaikki. Kesän 2021 korvalla alkoi homma näyttää jo vähän valoisammalta, mutta eipä isompia tapahtumia ole vieläkään päästy tekemään. Nyt 1.8.2021 pitkästä aikaa sprintti suunnistuksen parissa, kun Tammisaaressa kaksi osainen sprintti luvassa hienossa maastossa. Sitä seuraakin sitten PySu-sm skabat seuraavana viikonloppuna, joten pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Tuo elokuu mukanaan myös sm-kisat koiraurheilun parissa, kun agilityn sm-kisoja tehdään yhteistyössä muiden tahojen kanssa Turun kupittaalla.

3.5.2019 Nettisivu päivityksiä

Melkein vuosi ilman, että täällä on tapahtunut mitään. Päivittelin jotain pientä tapahtumien puolelle, niin menneitä kisoja kuin tulevia. Tulospalveluhommia on tullut muutenkin, kuten näistä sivuista huomaa, niin vähän kevennettyä. Osasyynä muut työ kiireet sekä meille vuodenvaihteen paikkella muutanut Kea koiruus. Ehkä tulevaisuudessa myös tulospalvelua niissä piireissä.

25.5.2018 Korso MTB

Jo perinteeksi muodostunut Korso MTB 96. TULOSSIVUT.

12.5.2018 Evoc-MTB

Jo perinteeksi muodostunut Evoc MTB Rajamäellä. TULOSSIVUT.

9.9.2917 Vuosaarijuoksu

Jo perinteeksi muodostunut Vuosaarijuoksu juostaan jälleen Helsingin Vuoraasen upeissa ranta ja puistomaisemissa. TULOSSIVUT.

16.5.2017 SM-keskimatkaa Ponsassa

SM-keskimatkan 2017 mitalit jaetaan tulevana viikonloppuna Kangasalan Ponsassa, samalla kisataan Huippuliigan finaali ja WRE-kisan status on myös pääsarjoissa. ResultSalo toimittaa tulokset ja herkut siinä määrin mitä se on mahdollista. TULOSSIVUT.

3.9.2015 SM-kisarumba etappi 1.

Syksyn SM-kisarumba starttaa sm-pitkällä. Kisat Karjaalla tai tarkemmin Tammisaaressa. Lähtölistat on nyt julkistettu ja toivon suuresti, että ne H/D21 sarjalaiset jotka eivät ole vielä itselleen IOF ID:tä hankkineet sen tekisivät ja laittaisivat minulle sen osoitteeseen niko[at]resultsalo.fi. Samalla se kannattaa laittaa Irmaan niin hommat helpottuu tulevaisuudessa PALJON ! Kiitos ! TULOSSIVUT.

25.8.2015 Tapahtumia niin, ettei kaikkia kerkiä päivittämään

Tuloksia on tullut laskettua muutaman viikon sisään niin, että tämä on jäänyt vähälle päivittämiselle. On ollut pyöräilyä niin MTB kuin maantie. Nuorten Jukola oli ja meni yms yms. Seuraavana vuorossa MTB GreenRace ja sitten alkaakin syksyn suunnistuskarkelot sm-kisojen tahdissa. TÄÄLLÄ on tapahtumat ja perässä tuloslinkit.

1.-2.8.2015 Tunturisuunnistusta

Taas on kaikenlaista tulosta laskeskeltu, on ollut rastiviikkoa Huippuliigoineen Suomussalmella, saaristomaisemissa juoksentelua Hiittisten minimaratonilla ja MTB XCO-SM mitaleitakin jaettiin Liedossa. Nyt kuitenkin ollaan viikonloppu Saariselällä ja on aika Suomen tunturisuunnistuksen 2015. Tuloksia kahdenpäivän urakasta voi seurata TÄÄLLÄ

27.6.-2.7.2015 Sotilas Merimies 5-ottelu

Upinniemessä laskemassa hurjapäille 5-ottelu tuloksia, tulossivut löytyy TÄÄLLÄ

23.6.2015 Jukolan jälkeistä elämää ? Onko sitä ?

Louna-Jukola 2015, tuli, oli ja meni. Huh ! Järjettömän iso kiitos omastapuolestani koko organisaatiolle ja erityisesti omalle tiimilleni, joka teki valtavan duunin ja onnistui kokolailla mallikelpoisesti koko tapahtumasta sekä ennen ja jälkeen tapahtuman tapahtuneesta rakentamisesta ja purkamisesta, KIITOS ! Seuraavana luvassa 27.6.2015 juostava Loviisan Huippuliigan Sprintti, ja tulossivut alkavat palvelemaan osoitteessa TÄÄLLÄ

21.5.2015 Kurrenkierros Kauniaisten ympärijuoksu

Kurrenkierros Kauniaisissa, 10km juoksu/hölkkä tapahtuma, järjestelyistä vastaa Esbo IF Tulossivut

14.5.2015 PRISMA-rastit

PRISMA-rasti, WRE, Huippuliiga 1.osakilpailu, Karjalohjalla Tulossivut

9.5.2015 Suljetun saaren kisa, Sandis trail sprint

Santahaminan suljetulla saarella juostiin mahtavassa kevät säässä Sandis Trail Sprint. Rata oli todella haastava, mutta sen takia varmasti todella pidetty. Tuloksiakin saatiin kilpailijoille ja ne löytyvät täältä. Kiitoksia kaikille osallitujille, ensivuonna jälleen uudestaan !

25.4.2015 Kevätkiireitä

Kevät alkaa pikkuhiljaa edetä siihen malliin, että alkaa keikkoja olemaa kalenteri pullollaan. Jo laskettuja ja mielenkiintoisia kisoja takana, kuten talvitriahlonin SM-kisat Ugissa sekä Silja-Rastit Paimiossa. Huomenna 26.4 on Paimiossa 41. Paimio-juoksu, jossa aikoja napsitaan aivan tuliterän laukun saaneen Motorolan kanssa. PS. Jukolaan 49.pv ja paniikki hiipii hiljaa takaraivoon.

6.3.2015 Avantouinnin SM-kisat 2015 Oulussa

Taas on aika kevät-talven perinteisille avantouinnin sm-kisoille. Tällä kertaa Oulussa. Tulossivut

9.2.2015 Vuosi 2015

Eipä ole täälläkään sitten tapahtunut juuri mitään koko "lumisen" talven aikana. No se johtunee juuri tuosta talvesta joka on ollut etelässä niin leuto, että kisoja on peruttu. SM-HiSut kuitenkin saatiin Padasjoella hiihdettyä ja tulokset löytyy T:mi Kokkensin sivuilta. Tulokset. Seuraavaksi on luvassa, kunhan vain kelit sallii, niin PM-hiihtokisat Perniössä tulevana viikonloppuna 14-15.2. TULOSSIVUT. Muuten talvi aika on mennyt mietiskellen kesän Jukolaa ja sen tuomia haasteita, mutta onneksi porukka jolla hommaa viedään eteenpäin on hyvää ja motivoitunutta Suomen huippua suunnistuksen tulospalvelun saralla.

26-28.9.2014 Yöketut hakusessa

Viikonloppuna käydään omasta mielestäni suunnistuksen osittainen kuninkuuslaji pitkänmatkan lisäksi, sillä vuorossa on SM-Yö. Tällä kertaa vikkelimpiä yökettuja haetaan Savonlinnassa. Luvassa taas livet kotisohville tututtuun tapaan, kuvan ja äänen muodossa. Myös GPS-seuranta on viritetty Variksen Pekan toimesta. Yön jälkeen sunnuntaina käydään Ruska-Rastit, tulossivut Ruska-Rastien osalta löytyy täällä.

19-21.9.2014 Hullun puuhaa !

Laskettiin tuossa viikonloppuna Kokkensin kanssa kaksi suunnistuksen sm kilpailua pois päiväjärjestyksestä. Pääsääntöisesti kaikki toimi hyvin, mitä nyt pieniä palvelin ongelmia sekä elisan maanlaajuinen mobiilidataverkon kyykähdys. Viikonlopun jälkeen on todettava, että vähän hullun puuhaa on laskea SM-sprint jossa rapiat 1900 osallistujaa ja seuraavana päivänä eri kilpailukeskuksessa reilun 1000 kilpailijan viestikisaa. Onneksi meitä oli kaksi ja lisäksi vielä Reitin Mikko kuulutushommissa niin ei tarvinnut kuulutus koneiden perään paljon ihmetellä !

6.9.2014 Vuosaarijuoksu

Tulevana lauantaina juostaan Vuosaaressa puolikasta sekä varttimaratonia, ilmoittautua voi täällä. Tulokset reaaliaikaisesti sekä viralliset lopputulokset sitten aikanaan tulevat tänne.

30.8.2014 MTB GreenRace, Taivassalo

Lauantaina käytiin vuonden 2014, MTB GreenRace Taivassalossa Pollin Pihassa, mahtavassa kisassa isäntänä toimi Team Kotikallio, tulokset täältä.

21.8.2014 NÅID Raseborissa ja XCO kisa Korsossa

Viikonloppuna 23-24.8 minut löytää lauantaina Raseborgista ja sunnuntaina Korsosta tulossivut löytyy täältä.

10.8.2014 Merida MTB Finland

Käytiin Penan kanssa Hollolan Messilässä laskemassa tulokset. Keli oli sekä ajanottajille (ampiaiset) sekä pyöräilijöille (paahde) kohtuullisen rankka tulokset täältä.

9.8.2014 Kalevan Kierros 2014, Pyöräily

Pyöräiltiin Rajamäessa, HyPyn isännöimänä, tulokset täältä.

8.8.2014 Kaiken laista

Hiljaista on täällä vähän ollut, vaikka muutamia kisoja on tullut laskettua. Muutamat juoksukisat sekä parit suunnistuskisat. Tulokset löytyy joko järjestäjien sivuilta tai sitten tuolta 2014 tapahtumista.

3.7.2014, FIN5-2014 suunnistusviikko, Kuusamo

FIN5 suunnistusviikko on tänävuonna Kuusamon Erä-Veikojen isännöimä ja juostaan Kuusamon Rukan maisemissa, kilpailukeskukset sijaitsevat muutamia kilometrejä Ruka keskuksesta 1-3 osakilpailut sekä aivan rukan hypyrimäen juurelta 4-5 osakilpailu. Tuloksista vastaan ResultSalo yhdessä T:mi Kokkensin kanssa. Meillä apuna on Virtasen Vili. Kuulutuksen hoitaa Oikea Reitti Oy:n pojat. Matkassa myös VeeVee jota hoitaa mitä pitää, kuulutuksesta tulospalveluun. Kisojen tulospalvelusivut, johon koitetaan saada herkut (ääni+video) GSM-yhteyksien salliessa löytyy täältä.

8.6.2014 Korso 96 MTB, Korson Kaiku, Vantaa

Tänään lasketaan Korsossa maraton MTB kisan tuloksia. Päämatkana hurja 96km. Linkistä seurannat ja muut herkut.Tulossivut.

24.5.2014 SM-keskimatka, (R1), Joutsenossa

Keskimatkan mestaruuksista kisaillaan Joutsenossa, Kokkensin kanssa lasketaan 999 suunnistajalle tulokset.Tulossivut.

10.5.2014 Nurmijärvi MTB ja Nurmijärviajot

Tänään lasketaan Nurmijärvi MTB sekä Nurmijärviajot, Rajamäellä.Tulossivut.

27.4.2014 40. Paimio-juoksu

Soikan jäähyväiskisaksi tituleerattu 40. Paimio-juoksu, joita kaikkia Soikka on itse ollut järjestämässä järjestettiin mukavassa ja aurinkoisessa säässä. Tagin jalkaan laittoi yhteen 130 osallistujaa joiden lisäksi Pussitiellä kirmasi mukavasti nuoria ja sauvakävelijöitä oli mukana 27. Tulokset löytyvät tagilla juosseiden osalta ainakin täältä.

18-20.4.2014 Suunnistuksen Superpääsiäinen sekä Sometus !

ResultSaloa on jo tovin voinut seurata Facebookista, mutta nyt on tullut myös Twitter mukaan kuvioihin ! Banneriin on tullut linkit joita täppäämällä twiittaminen ja facebook seuraaminen on mahdollista. Toinen työtä teettävä asia on tulevan viikonlopun Silja-Rastit sekä muut kevään kisat jotka yhdessä muodostavat suunnistuksen superpääsiäisen ! Tämän yhteydessä starttaa myös Louna-polku projekti kunnolla käyntiin. Tulokset ja muut herkut Silja-Rastien osalta löytyy tulospalvelusivuilta.

12.4.2014 Raseborg kevätkansalliset !

OK Raseborgin kevätkansalliset Tenholassa 12.4.2014. Luvassa tälläkertaa vain onlineä, sillä olemme mokkulalla liikenteessä. Siljassa sitten kuva ja ääni myös. Kisasivut

28.3.2014 Suunnistuskisa kausi korkattu !

Lindeqvistin Markuksen pikasoitolla, tuli laskettua kevään ensimmäinen suunnistuskisa. Viestikisan merkeissä aloitettiin, TurkuSprint Relay 2. osakilpailulla, Turun Kuninkojalla. Mukavasti porukkaa harjoitusviestissä mukana. Tulokset

20.3.2014 Talviuinnin MM

Ensimmäiset kisat takana ja menoa on vähintäänkin kylmää. Puhun siis Talviuinni MM-skaboista Rovaniemellä. 450 metriä noin -1 asteisessa vedessä on aika puuhaa. Tulokset ovat koottu tänne.

7.3.2014 Kevättä odotellen

Lunta odoteltiin, mutta eipä sitä tullut, joten kaikki sovitut hisu kisat jäi sitten tältä talvelta laskematta. No seuraavaksi on luvassa Talviuinnin MM-skabat Rovaniemellä. Sen jälkeen aletaan sitten keskittymään kevääseen sekä kesään. Ensinmäisenä vuorossa on Tammisaaren Kevätkansalliset, OK Raseborgin isännöiminä. Tämän jälkeen jatketaan kotikunnalla Paimiossa Silja-Rasteilla. Mutta palaillaan näihin sitten myöhemmin. Nyt avantouintia, vaikka veteen en ole menossa!

14.2.2014 Lunta odotellessa

Lunta odotetaan etelään, jotta sovitut hisukisat (sm-keski, sprint, sprinttiviesti, sekä pitkämatka) saataisiin pidettyä, mutta kovin on heikkoa tällähetkellä. Kuitenkin nyt viikonloppuna 15-16.2.2014 Lahdessa käydään nuorten sm kisoja hiihdossa ja yhdistettyssä. Eli tuloksia tulee eeteriin tällä kertaan sieltä Tulossivut

10.2.2014 Hiljaisuuden rikkominen

Syksy meni ja itämeri maratonin jälkeen ei missään oikeastaan ollakkaan touhuttu. Muuttoa kotiseudulle on tapahtunut ja pikkasen Jukola 2015 projektia pistetty alulleen. Tulospalvelupuolella viime viikonloppuna vedettiin kauden 2014 ekat kisat yhdessä Tmi Kokkensin ja ResultServicen kanssa, apumiehenä hääräili myös VeeVee. Yhden lauantain aikana siis laskettiin, Kalevan kierroksen luistelu, AktiaCupin osakisa sekä SnowRunFestFest Helsingin hietsun rannassa. Kiirettä piti, mutta kaikki meni kuitenkin suunnitelmien mukaan ja vankalla kokemuksella hyvin. Ensiviikonloppuna lähes samalla kokoonpanolla hiihdon nuorten SM-skabat lahdessa. Vuoden 2014 tapahtumat nyt suurinpiirtein listattu.

5.10.2013 Itämerimaraton Hangossa

Itämerimaraton juostaan 5.10.2013 Hangossa, meiningeissä mukana Pena. Kisat laskettu ja tulokset täällä

29.9.2013 Pääkaupunkiseutujuoksu

Syksyinen Pääkaupunkiseutujuoksu eli Pääkkäri, Timon ja Penan kanssa Pirkkolassa Tulossivut

16.9.2013 R1 SM kisoja viikonloppuna

SM keskimatka sekä viestit 21-22.9.2013. Tällä kertaa ollaan liikenteessä Kokkenssin kärryllä, mutta tulokset laskee ResultSalo/NP sekä hanttimiehen hommia tulee hoitamaan Virtasen Vili. Tulossivut löytyvät linkkien takaa, Keskimatka Viesti

7.9.2013 Vuosaarijuoksu

Vuosaarijuoksua kauniissa syyssäässä. Tuloksia

31.8.2013 GreenRace

MTB GreenRace tulokset,kierrosajat , tilanne kierroksella

29.5.2013 Logo Quiz ?

Bannerissa tämän hetken uutiset, eli logo asia on niin sanotusti ratkennut. Logon suunnittelijana toimi Satu Sjöblom jota on kiittäminen omaperäisen logon loihtimisesta. Kyseisellä logolla varustettuja lippiksiä ja paitoja tullaan näkemään ainakin minun sekä firman sponsoroiman suunnistajan päällä nämä siis viimeistään MM-skaboissa, siellä tosin minulla saattaa olla kyllä kisajärjestäjien varusteet niskassa. Liekö kyseinen logo joskus Logo Quizissa, mene ja tiedä. Seuraavat skabat joissa hoidetaan tuloksia tauluun ja tässä tapauksessa myös taas kerran töllöön on Turun seudulla juostava Nordic Orienteering Tour jossa kaikki maailman huiput mukana ! Kisat juostaa 6.6 Sprint Turun keskustan läheidsyydessä sekä 7.6 Kuusiston saaressa pitkällä matkalla. Sunnuntaina 8.6 viellä yleisökisan kolmas päivä Paraisilla. Tuloksia laskemassa minä sekä ResultFellows/Ryde.

17.5.2013 Kevät etenee hurjaa vauhtia

Kevät on edennyt hirmuista vauhtia ja kisoja on tullut koluttua niin Ryden kuin Timon kanssakin. Tuloksia on saanut seurata niin televisiosta kuin onlinepalveluistakin. Tällä hetkellä mennään Timon kanssa Mikkelissä ja huomenna lasketaan SM-Sprinttiä Mikkelin keskustorilla. MM-kisatkin alkavat lähestymään ja polte kyseiseen tapahtumaan alkaa nousemaan. Morjestetaan kuin tavataan !

12.4.2013 Tapahtumalistaa päivitetty

Tapahtumalistan 2013 pitäisi nyt olla ajantasalla niiltä osin kuin keikkoja on sovittu. Suurin osa tapahtumista lasketaan yhteistyössä muiden tulospalvelua tarjoavien yritysten kanssa hyvässä yhteistyössä. Näin saadaan järjestettyä hieman isompiakin karkeloita kuten MM-kisat heinäkuussa Suomen Vuokatissa! Tätä rupeamaa innolla odottaen, suunnistuskausi aloitetaan ensiviikolla Espoon Kivenlahdesta, tuloksia voi seurata myös TV:n välityksellä myöhemmin iltapäivällä TV2:della.

9.4.2013 ResultSalon weppisivut on avattu !

Vihdoin ja viimein olen saanut aikaiseksi koodata aikani kuluksi jotain tänne. Suurena haaveena olisi koittaa pitää nämä ajantasaisina, mutta katsotaan miten käy. Tapahtumat listasta voi käydä katselemassa missä päin maailmaa milloinkin liikutaan ja yhteystiedoista voi urkkia mistä minut tavoittaa.