Uutisia

6.9.2014 Vuosaarijuoksu

Tulevana lauantaina juostaan Vuosaaressa puolikasta sekä varttimaratonia, ilmoittautua voi täällä. Tulokset reaaliaikaisesti sekä viralliset lopputulokset sitten aikanaan tulevat tänne.

30.8.2014 MTB GreenRace, Taivassalo

Lauantaina käytiin vuonden 2014, MTB GreenRace Taivassalossa Pollin Pihassa, mahtavassa kisassa isäntänä toimi Team Kotikallio, tulokset täältä.

21.8.2014 NÅID Raseborissa ja XCO kisa Korsossa

Viikonloppuna 23-24.8 minut löytää lauantaina Raseborgista ja sunnuntaina Korsosta tulossivut löytyy täältä.

10.8.2014 Merida MTB Finland

Käytiin Penan kanssa Hollolan Messilässä laskemassa tulokset. Keli oli sekä ajanottajille (ampiaiset) sekä pyöräilijöille (paahde) kohtuullisen rankka tulokset täältä.

9.8.2014 Kalevan Kierros 2014, Pyöräily

Pyöräiltiin Rajamäessa, HyPyn isännöimänä, tulokset täältä.

8.8.2014 Kaiken laista

Hiljaista on täällä vähän ollut, vaikka muutamia kisoja on tullut laskettua. Muutamat juoksukisat sekä parit suunnistuskisat. Tulokset löytyy joko järjestäjien sivuilta tai sitten tuolta 2014 tapahtumista.

3.7.2014, FIN5-2014 suunnistusviikko, Kuusamo

FIN5 suunnistusviikko on tänävuonna Kuusamon Erä-Veikojen isännöimä ja juostaan Kuusamon Rukan maisemissa, kilpailukeskukset sijaitsevat muutamia kilometrejä Ruka keskuksesta 1-3 osakilpailut sekä aivan rukan hypyrimäen juurelta 4-5 osakilpailu. Tuloksista vastaan ResultSalo yhdessä T:mi Kokkensin kanssa. Meillä apuna on Virtasen Vili. Kuulutuksen hoitaa Oikea Reitti Oy:n pojat. Matkassa myös VeeVee jota hoitaa mitä pitää, kuulutuksesta tulospalveluun. Kisojen tulospalvelusivut, johon koitetaan saada herkut (ääni+video) GSM-yhteyksien salliessa löytyy täältä.

8.6.2014 Korso 96 MTB, Korson Kaiku, Vantaa

Tänään lasketaan Korsossa maraton MTB kisan tuloksia. Päämatkana hurja 96km. Linkistä seurannat ja muut herkut.Tulossivut.

24.5.2014 SM-keskimatka, (R1), Joutsenossa

Keskimatkan mestaruuksista kisaillaan Joutsenossa, Kokkensin kanssa lasketaan 999 suunnistajalle tulokset.Tulossivut.

10.5.2014 Nurmijärvi MTB ja Nurmijärviajot

Tänään lasketaan Nurmijärvi MTB sekä Nurmijärviajot, Rajamäellä.Tulossivut.

27.4.2014 40. Paimio-juoksu

Soikan jäähyväiskisaksi tituleerattu 40. Paimio-juoksu, joita kaikkia Soikka on itse ollut järjestämässä järjestettiin mukavassa ja aurinkoisessa säässä. Tagin jalkaan laittoi yhteen 130 osallistujaa joiden lisäksi Pussitiellä kirmasi mukavasti nuoria ja sauvakävelijöitä oli mukana 27. Tulokset löytyvät tagilla juosseiden osalta ainakin täältä.

18-20.4.2014 Suunnistuksen Superpääsiäinen sekä Sometus !

ResultSaloa on jo tovin voinut seurata Facebookista, mutta nyt on tullut myös Twitter mukaan kuvioihin ! Banneriin on tullut linkit joita täppäämällä twiittaminen ja facebook seuraaminen on mahdollista. Toinen työtä teettävä asia on tulevan viikonlopun Silja-Rastit sekä muut kevään kisat jotka yhdessä muodostavat suunnistuksen superpääsiäisen ! Tämän yhteydessä starttaa myös Louna-polku projekti kunnolla käyntiin. Tulokset ja muut herkut Silja-Rastien osalta löytyy tulospalvelusivuilta.

12.4.2014 Raseborg kevätkansalliset !

OK Raseborgin kevätkansalliset Tenholassa 12.4.2014. Luvassa tälläkertaa vain onlineä, sillä olemme mokkulalla liikenteessä. Siljassa sitten kuva ja ääni myös. Kisasivut

28.3.2014 Suunnistuskisa kausi korkattu !

Lindeqvistin Markuksen pikasoitolla, tuli laskettua kevään ensimmäinen suunnistuskisa. Viestikisan merkeissä aloitettiin, TurkuSprint Relay 2. osakilpailulla, Turun Kuninkojalla. Mukavasti porukkaa harjoitusviestissä mukana. Tulokset

20.3.2014 Talviuinnin MM

Ensimmäiset kisat takana ja menoa on vähintäänkin kylmää. Puhun siis Talviuinni MM-skaboista Rovaniemellä. 450 metriä noin -1 asteisessa vedessä on aika puuhaa. Tulokset ovat koottu tänne.

7.3.2014 Kevättä odotellen

Lunta odoteltiin, mutta eipä sitä tullut, joten kaikki sovitut hisu kisat jäi sitten tältä talvelta laskematta. No seuraavaksi on luvassa Talviuinnin MM-skabat Rovaniemellä. Sen jälkeen aletaan sitten keskittymään kevääseen sekä kesään. Ensinmäisenä vuorossa on Tammisaaren Kevätkansalliset, OK Raseborgin isännöiminä. Tämän jälkeen jatketaan kotikunnalla Paimiossa Silja-Rasteilla. Mutta palaillaan näihin sitten myöhemmin. Nyt avantouintia, vaikka veteen en ole menossa!

14.2.2014 Lunta odotellessa

Lunta odotetaan etelään, jotta sovitut hisukisat (sm-keski, sprint, sprinttiviesti, sekä pitkämatka) saataisiin pidettyä, mutta kovin on heikkoa tällähetkellä. Kuitenkin nyt viikonloppuna 15-16.2.2014 Lahdessa käydään nuorten sm kisoja hiihdossa ja yhdistettyssä. Eli tuloksia tulee eeteriin tällä kertaan sieltä Tulossivut

10.2.2014 Hiljaisuuden rikkominen

Syksy meni ja itämeri maratonin jälkeen ei missään oikeastaan ollakkaan touhuttu. Muuttoa kotiseudulle on tapahtunut ja pikkasen Jukola 2015 projektia pistetty alulleen. Tulospalvelupuolella viime viikonloppuna vedettiin kauden 2014 ekat kisat yhdessä Tmi Kokkensin ja ResultServicen kanssa, apumiehenä hääräili myös VeeVee. Yhden lauantain aikana siis laskettiin, Kalevan kierroksen luistelu, AktiaCupin osakisa sekä SnowRunFestFest Helsingin hietsun rannassa. Kiirettä piti, mutta kaikki meni kuitenkin suunnitelmien mukaan ja vankalla kokemuksella hyvin. Ensiviikonloppuna lähes samalla kokoonpanolla hiihdon nuorten SM-skabat lahdessa. Vuoden 2014 tapahtumat nyt suurinpiirtein listattu.

5.10.2013 Itämerimaraton Hangossa

Itämerimaraton juostaan 5.10.2013 Hangossa, meiningeissä mukana Pena. Kisat laskettu ja tulokset täällä

29.9.2013 Pääkaupunkiseutujuoksu

Syksyinen Pääkaupunkiseutujuoksu eli Pääkkäri, Timon ja Penan kanssa Pirkkolassa Tulossivut

16.9.2013 R1 SM kisoja viikonloppuna

SM keskimatka sekä viestit 21-22.9.2013. Tällä kertaa ollaan liikenteessä Kokkenssin kärryllä, mutta tulokset laskee ResultSalo/NP sekä hanttimiehen hommia tulee hoitamaan Virtasen Vili. Tulossivut löytyvät linkkien takaa, Keskimatka Viesti

7.9.2013 Vuosaarijuoksu

Vuosaarijuoksua kauniissa syyssäässä. Tuloksia

31.8.2013 GreenRace

MTB GreenRace tulokset,kierrosajat , tilanne kierroksella

29.5.2013 Logo Quiz ?

Bannerissa tämän hetken uutiset, eli logo asia on niin sanotusti ratkennut. Logon suunnittelijana toimi Satu Sjöblom jota on kiittäminen omaperäisen logon loihtimisesta. Kyseisellä logolla varustettuja lippiksiä ja paitoja tullaan näkemään ainakin minun sekä firman sponsoroiman suunnistajan päällä nämä siis viimeistään MM-skaboissa, siellä tosin minulla saattaa olla kyllä kisajärjestäjien varusteet niskassa. Liekö kyseinen logo joskus Logo Quizissa, mene ja tiedä. Seuraavat skabat joissa hoidetaan tuloksia tauluun ja tässä tapauksessa myös taas kerran töllöön on Turun seudulla juostava Nordic Orienteering Tour jossa kaikki maailman huiput mukana ! Kisat juostaa 6.6 Sprint Turun keskustan läheidsyydessä sekä 7.6 Kuusiston saaressa pitkällä matkalla. Sunnuntaina 8.6 viellä yleisökisan kolmas päivä Paraisilla. Tuloksia laskemassa minä sekä ResultFellows/Ryde.

17.5.2013 Kevät etenee hurjaa vauhtia

Kevät on edennyt hirmuista vauhtia ja kisoja on tullut koluttua niin Ryden kuin Timon kanssakin. Tuloksia on saanut seurata niin televisiosta kuin onlinepalveluistakin. Tällä hetkellä mennään Timon kanssa Mikkelissä ja huomenna lasketaan SM-Sprinttiä Mikkelin keskustorilla. MM-kisatkin alkavat lähestymään ja polte kyseiseen tapahtumaan alkaa nousemaan. Morjestetaan kuin tavataan !

12.4.2013 Tapahtumalistaa päivitetty

Tapahtumalistan 2013 pitäisi nyt olla ajantasalla niiltä osin kuin keikkoja on sovittu. Suurin osa tapahtumista lasketaan yhteistyössä muiden tulospalvelua tarjoavien yritysten kanssa hyvässä yhteistyössä. Näin saadaan järjestettyä hieman isompiakin karkeloita kuten MM-kisat heinäkuussa Suomen Vuokatissa! Tätä rupeamaa innolla odottaen, suunnistuskausi aloitetaan ensiviikolla Espoon Kivenlahdesta, tuloksia voi seurata myös TV:n välityksellä myöhemmin iltapäivällä TV2:della.

9.4.2013 ResultSalon weppisivut on avattu !

Vihdoin ja viimein olen saanut aikaiseksi koodata aikani kuluksi jotain tänne. Suurena haaveena olisi koittaa pitää nämä ajantasaisina, mutta katsotaan miten käy. Tapahtumat listasta voi käydä katselemassa missä päin maailmaa milloinkin liikutaan ja yhteystiedoista voi urkkia mistä minut tavoittaa.